Υπηρεσίες

Η οικογενειακή μας επιχείρηση είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εσάς! Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η γνωριμία μας μαζί σας. Όλα αυτά τα χρόνια οι ιδιοκτήτες που μας εμπιστεύονται το ακίνητο τους καθώς και όλοι όσοι απευθύνονται στο γραφείο μας προκειμένου να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν κάποιο ακίνητο, απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας. Ειδικότερα αναλαμβάνουμε:

        - Πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, επαγγελματικών ακινήτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων κ.ά.

Πιστεύουμε ότι κάθε ακίνητο είναι μοναδικό όσο και ο ιδιοκτήτης του, για τον λόγο αυτό, προσφέρουμε στον καθένα ξεχωριστά μια υγιή επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης που βασίζεται στην ειλικρίνεια και την απόλυτη εχεμύθεια.

Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα την πώληση ή την ενοικίαση της ιδιοκτησίας σας.

        - Επίσημες εκτιμήσεις

Η εκτίμηση ενός ακινήτου έχει ως στόχο να ορίσει με ακρίβεια την αξία του σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ώστε ο ιδιοκτήτης ή ο ενδιαφερόμενος αγοραστής να έχει σαφή και αντικειμενική εικόνα της αγοραίας αξίας του.

Η εκτίμηση εξασφαλίζει στον ενδιαφερόμενο ότι δεν υποτιμά ή υπερεκτιμά την αγοραία αξία του ακινήτου του. Η πλήρης εικόνα της αγοραίας αξίας ενός ακινήτου, η οποία καθορίζεται από την επίσημη εκτίμηση του, είναι πολύ σημαντική διότι σε περίπτωση υποτίμησης της αγοραίας αξίας του ακινήτου, έχετε απώλεια εισοδήματος ως πωλητής, οπότε και ζημιώνεστε οικονομικά, ενώ σε περίπτωση υπερτίμησης της αγοραίας αξίας του δυσκολεύεστε να το πουλήσετε ή ξοδεύετε χρόνο έως ότου το επιτύχετε.

Το γραφείο μας έχει άρτια γνώση της διαδικασίας εκτίμησης των ακινήτων, μεγάλη εμπειρία σ' αυτόν τον τομέα και ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς του Νομού Έβρου.

Απευθυνθείτε σ' εμάς για περισσότερες πληροφορίες.

        - Διαχείριση ακινήτων

Διαχειριζόμαστε το ακίνητο σας σαν να πρόκειται για την δική μας περιουσία. 

Το γραφείο μας σας παρέχει πλήρη κάλυψη όσον αφορά την διαχείριση του ακινήτου σας, σε όλα τα στάδια, από την συντήρηση έως την πώληση ή την ενοικίαση.

Εισπράττουμε τα ενοίκια για εσάς, έπειτα από εξουσιοδότηση σας, στις περιπτώσεις που για οποιαδήποτε λόγο αδυνατείτε να το κάνετε εσείς.

Επισκεπτόμαστε τακτικά την ιδιοκτησία σας ώστε να ελέγξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ελέγχουμε την συντήρηση ή επισκευή που προκύπτει κατά την διάρκεια της ενοικίασης αλλά και μετά το πέρας αυτής.      

       - Νομικές Υπηρεσίες

Η αγορά, η πώληση και η ενοικίαση ενός ακινήτου χρήζουν νομικής υποστήριξης έως την αποπεράτωση των διαδικασιών.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους, έμπιστους και ικανούς δικηγόρους και συμβολαιογράφους που είναι σε θέση να προασπίσουν τα συμφέροντα σας, να απαντήσουν άμεσα στις ερωτήσεις σας και να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία, φέροντας εις πέρας τις συναλλαγές σας.

            Σας παρέχουμε πλήρη νομική υποστήριξη αναφορικά με:

  • τον έλεγχο των τίτλων των ακινήτων στο Υποθηκοφυλακείο και το Κτηματολογικό Γραφείο
  • την σύνταξη συμβολαίων αγοράς ή πώλησης ακινήτων σε συνεργασία με έμπειρους συμβολαιογράφους
  • την σύνταξη ιδιωτικών συμφωνητικών μισθώσεως ακινήτων

 Στο πλαίσιο των συναλλαγών της ακίνητης περιουσίας απευθυνόμαστε και σε άλλες Υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα το Υποθηκοφυλακείο, το Κτηματολογικό γραφείο και την Πολεοδομία, ώστε να λάβουμε για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, κατόπιν εξουσιοδότησης του, επικυρωμένα αντίγραφα, τίτλους και οποιοδήποτε έγγραφο σχετίζεται με την συναλλαγή της ακίνητης περιουσίας και το νομικό πλαίσιο που την διέπει.

        - Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες

Στόχος μας είναι η δημιουργία αμοιβαία επωφελούμενων και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η γνωριμία μας μαζί σας. Για το λόγο αυτό θα χαρούμε να σας προσφέρουμε χωρίς κανένα κόστος, συμβουλές για την πιο συμφέρουσα για εσάς επένδυση.

        - Συνεργασία με τράπεζες

Συνεργαζόμαστε με όλες τις τράπεζες ώστε να σας διευκολύνουμε στην διαδικασία χορήγησης του στεγαστικού σας δανείου. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τα στελέχη των τραπεζών όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπουν να είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε για λογαριασμό σας και χωρίς κανένα απολύτως κόστος, οποιαδήποτε διαδικασία απαιτείται στο πλαίσιο της χρηματοδότησης.

        - Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού και ηλεκτρολογικού σχεδίου

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.Εν.Α.Κ.) η έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης  είναι υποχρεωτική για την πώληση ή την ενοικίαση ενός ακινήτου. Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ισχύει για 10 χρόνια.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με μηχανικούς και έμπειρους ενεργειακούς επιθεωρητές, οι οποίοι μπορούν να εκδώσουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης για το ακίνητο σας μέσα σε 24 ώρες.

 Αναλαμβάνουμε την έκδοση ηλεκτρολογικών σχεδίων. Πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου που διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης καθώς και την ασφάλεια όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται τον χώρο με διάρκεια ισχύος 14 έτη για μονοκατοικίες και διαμερίσματα.

        - Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του ακινήτου σας, σε συνεργασία με συνεργεία με πολύ μεγάλη πείρα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε και εμπιστευόμαστε πάρα πολλά χρόνια.

        - Προβολή ακινήτων

Η ανάδειξη των ακινήτων αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του γραφείου μας.

Αναδεικνύουμε το ακίνητο σας όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε.

Αξιοποιούμε στο έπακρο τις  νέες τεχνολογίες προβάλλοντας το ακίνητο σας με μοναδικό τρόπο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι είμαστε οι μόνοι που χρησιμοποιούμε την εικονική περιήγηση, δηλαδή το 360º Virtual Tour, που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να περιηγηθούν και να δουν με απόλυτο ρεαλισμό όλους τους χώρους του ακινήτου.

Αυτό σας επιτρέπει να δείτε όλο τον περιβάλλοντα χώρο  και να εξάγετε πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα για το συγκεκριμένο ακίνητο, έχοντας αποκτήσει σφαιρική εικόνα για αυτό.

Η προβολή του ακινήτου σας λαμβάνει χώρα στην ιστοσελίδα του γραφείου μας, στα κοινωνικά δίκτυα (social media), σε γνωστούς ιστότοπους του εξωτερικού και σε ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας, υψηλής επισκεψιμότητας.

Να είστε σίγουροι ότι λόγω της εμπειρίας μας στον χώρο της διαφήμισης των ακινήτων, μπορούμε να προωθήσουμε και να προβάλλουμε το ακίνητο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες πώλησης ή ενοικίασης του.