Η Εταιρία

''Γνωρίζουμε καλά πως η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας ζωής.''

Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της κτηματαγοράς, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Έβρου.

Η υπευθυνότητα, η εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση στην ανάδειξη των ακινήτων, μας καθιστούν την κορυφαία επιλογή για εσάς που αναζητάτε κατοικία, επαγγελματική στέγη ή επιθυμείτε να αξιοποιήσετε το ακίνητο σας.

Χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες και προβάλλουμε το ακίνητο σας με μοναδικό τρόπο, όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε!

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως: πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, επαγγελματικών ακινήτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων κ.ά., επίσημες εκτιμήσεις, νομική και χρηματοδοτική υποστήριξη καθώς και διαχείριση ακινήτων.

Η αξιοπιστία, η γρήγορη εξυπηρέτηση και όλες οι σύγχρονες μέθοδοι κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ένα σύνολο άρτιων υπηρεσιών, απαντώντας στις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και άμεση ανταπόκριση στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς

Στόχος μας η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στο γραφείο μας και τους πελάτες μας.

Το ήθος, ο σεβασμός και η προστασία της επένδυσης σας είναι τα καταλυτικά εκείνα στοιχεία που κυριαρχούν στην συνεργασία μας.

Προσφέρουμε στον κάθε ένα ξεχωριστά μια υγιή επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης με απόλυτη εχεμύθεια.

Έχοντας κατά νου τις ανάγκες των πελατών μας, ανταποκρινόμαστε σε αυτές, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας, με ταχύτητα, αξιοπιστία και ευελιξία.

Αγκαλιάζουμε την αλλαγή της αγοράς και υιοθετούμε πρωτοποριακές και σύγχρονες μεθόδους στην προώθηση και την διαχείριση των ακινήτων, διότι διαθέτουμε ισχυρή θέληση και γνώση για την βελτίωση του τρόπου που αυτή λειτουργεί.

Η μακρόχρονη παρουσία, η άρτια κατάρτιση, η τεχνογνωσία, καθώς και η άριστη γνώση της περιοχής μας επιτρέπουν να εξυπηρετούμε όλους εσάς με γνώμονα τις επιθυμίες και το συμφέρον σας.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η εχεμύθεια και η άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν βασικές αρχές για εμάς.

Σ' εμάς, έχετε την δυνατότητα να λάβετε τις καλύτερες συμβουλές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ατομικές σας ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μία πραγματική σχέση εμπιστοσύνης. Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση, πληροφορία ή απορία.

Να είστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία και αξιοπιστία στο μέγιστο των προσδοκιών σας για το ακίνητο των ονείρων σας.